Landelijke informatiebijeenkomst Pioen

11-12-2018    14:01   |    Goedemorgen

CNB organiseert woensdag 19 december in samenwerking met LTO Glaskracht de landelijke Pioenenbijeenkomst. Deze middag vindt plaats bij CNB Bovenkarspel.

CNB en LTO hebben een interessant programma samengesteld. De middag start met de bevindingen van het afgelopen seizoen plantenhandel door CNB vertegenwoordiger Ron Hoogeveen. Hierna neemt Yorick van Leeuwen van CNB Teeltadvies de bezoekers mee in de resultaten van het project ULO – bewaring pioenenbloemen. Als laatste spreker voor de pauze vertelt Adriaan van de Ven (Agricult) over het Laag volume systeem in onkruidbestrijding. 
De droge zomer blijft niet onbesproken. Na de break komt Firma Tijms vertellen over druppelirrigatie zowel boven als ondergronds. Tenslotte komen ook de algemene ontwikkelingen zoals belangenbehartiging, gewasbescherming en eisen van emissiereductie aan de orde. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden  
De middag start om 13.30 uur in de mijnzaal van CNB. (Veilingweg 1 Bovenkarspel). Aanmelden kan hier


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Opti-flor start dealernetwerk

Op donderdag 21 maart werd aan Bloemen Kicken uit Maastricht de allereerste dealerkit uitgereikt. Met de realisatie van een dealernetwerk...