Kwekers Lisianthus unaniem voor promotieplan

23-10-2018    16:55   |    Goedemorgen

Tijdens de landelijke FPC-productbijeenkomst Lisianthus is het promotieplan voor de Lisianthus 2019-2021 gepresenteerd. De kwekers waren eensgezind over het plan en stemden unaniem voor.

De bijeenkomst vond woensdag 17 oktober plaats bij Van Egmond Lisianthus in Rijnsburg. Het grootste deel van de Lisianthus kwekers was aanwezig, samen goed voor 86% van de totale omzet van de Lisianthus. Verder waren ook de veredelaars en plantenkwekers aanwezig. De promotiecommissie kreeg van hen het volle vertrouwen om de promotie van de Lisianthus verder vorm te geven.
Dit promotieplan is een vervolg op het huidige Lisianthus-promotieplan waarmee de promotiecommissie, in samenwerking met 2Dezign, de afgelopen jaren zichtbare goede resultaten heeft geboekt. In het nieuwe plan zullen de onlineactiviteiten extra aandacht krijgen. Zo zal de website worden vernieuwd in 2019 en zal er meer nadruk komen te liggen op de inzet van social media. Verder zal de huisstijl worden vernieuwd en wordt er gewerkt aan een nieuwe actie. Ook zullen de gezamenlijke Lisianthus kwekers in januari 2019 weer actief aanwezig zijn op de beurs Floradecora/ChristmasWorld in Frankfurt. Het benodigde budget wordt bijeengebracht met een verplichte promotieheffing.
De promotieactiviteiten focussen zich vooral op activiteiten in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Nederland, Polen en Rusland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fatsia Friday

Het is niet alleen Goede Vrijdag vandaag, maar ook Fatsia Friday. Tenminste, als het aan JK Plant uit Honselersdijk ligt.