Infodag zonne-energie voor ondernemers

21-03-2016    11:13

Op vrijdag 1 april organiseert SolarNRG uit Poeldijk een infomiddag voor ondernemers, over duurzame energie van zonnepanelen en de besparingen die het kan opleveren. In een gezamenlijke presentatie worden de bezoekers, geïnformeerd over de duurzaamheid en de fiscale en financiële voordelen van zonne-energie.

De infomiddag is ingedeeld in tijdsblokken van ongeveer anderhalf uur, waarvoor ondernemers zich in kunnen inschrijven. De panden van de ondernemers die aan een sessie deelnemen, worden door SolarNRG vooraf ingescand en met behulp van de meest moderne rekentechnieken, wordt berekend hoeveel stroom het dak kan opwekken en wat dat gaat opleveren.

Doorrekenen
Na de algemene presentatie staan de adviseurs klaar, die de rekenmodellen kunnen toelichten. Het is een indicatie, maar  voldoende basis voor een ondernemer om te beslissen of een duurzaam zonnepaneelsysteem interessant voor hem is. Toegang is alleen mogelijk als men zich heeft aangemeld. Iedere ondernemer kan zich aanmelden via www.solarnrg.nl.


Reacties (2)

r. duijnisveld at 11.09.2019

Ik ben het volledig eens met bovenstaand verhaal. Er worden allerlei middelen verboden zonder dat er goede alternatieven zijn. Maar de afnemers willen wel een schoon en goed produkt dus telers zoek het maar uit.... De glastuinbouw wordt op dit gebied mooi in de kou gezet.Er zou best wat meer actie mogen komen om e.a. aan te kaarten bij de heren die beleid maken op dit gebied.

Frans at 11.09.2019

Theorie is mooi , maar de praktijk pakt altijd weer anders uit jammer genoeg .

Hier worden geen knopen door gehakt, want Den Haag geeft teveel geld uit .
En dat harken ze bij ons weg , dat we hierdoor minder kunnen investeren .

Van het aardgas af mooie theorie , maar een 100% oplossing die kunnen ze niet noemen of geven .

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toelating Admire vervalt

Bayer vraagt geen herregistratie van imidacloprid aan als gewasbeschermingsmiddel in de EU. De EU-lidstaten...

Dag van de Bierblikjes!

In het intro van deze nieuwsbrief schreven we al dat het vandaag de Dag van de Pindakaas is. Maar het blijkt...