Kids radio terug op 25 augustus: doe je met ons mee?

Kids radio terug op 25 augustus: doe je met ons mee?

Net als vorig jaar gaat Paprika Tasty Radio tegen het eind van de zomervakantie twee uur lang radio maken met en voor kinderen. KAS en Goedemorgen slaan opnieuw de handen ineen voor een tof radioprogramma op woensdag 25 augustus.

In de studio zullen verschillende kinderen aanwezig zijn om samen met ons het radioprogramma te maken. Maar we kunnen ook de hulp van bedrijven uit de tuinbouw gebruiken. Vind je het leuk om aan deze uitzending mee te werken, bijvoorbeeld door producten beschikbaar te stellen waarover wij het met de kinderen kunnen hebben, door een inhoudelijke bijdrage te leveren in de vorm van een interview of op een andere leuke manier, stuur dan een mailtje naar info@kasmagazine.nl. Alle ideeën zijn welkom!

Maar ook jouw kinderen kunnen een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door een verzoeknummer door te geven (via info@kasmagazine.nl) of door naar de studio in Bergschenhoek te komen en mee te helpen met de radio-uitzending. Kinderen tussen 4 en 15 jaar oud zijn van harte welkom om ook even achter de microfoon plaats te nemen. We gaan dan praten over gezondheid, beestjes, leds en alles wat met de tuinbouw te maken heeft. Maar wel op een begrijpelijke en vooral leuke manier.

Alle kinderen en volwassenen die niet in de studio aanwezig kunnen zijn, kunnen natuurlijk wel live meeluisteren via www.paprikatastyradio.nl. Binnenkort lees je op Goedemorgen en in de nieuwsbrief van Goedemorgen meer over de kids uitzending.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v