Kick-off meetings HortEx Vietnam

30-05-2017    09:40   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Deze week organiseren de organisatoren van de beurs HortEx Vietnam, Veas Co. Ltd. uit Vietnam en Nova Exhibitions uit Nederland, verschillende kick-off meetings in Vietnam om zo meer informatie te geven over de tuinbouwsector in Vietnam en ook de beurs, die volgend jaar maart voor het eerst plaats vindt, op de kaart te zetten.

Van 14 tot en met 16 maart vindt in Vietnam de eerste HortEx Vietnam plaats, een beurs voor de productie en toelevering in de tuinbouw. Gisteren vond de eerste kick-off plaats in the Liberty Central Saigon Centre Hotel in Ho Chi Minh City. Bij deze kick off werden diverse presentaties gegeven, waaronder een presentatie van VinaFruit, de Vietnam Fruit & Vegetable Association, over de marktsituatie in Vietnam. Ook gaf Jan Hoogewoning meer informatie over de duurzame productie in groenten- en bloementeelt. Hoogewoning vertegenwoordigt een aantal Nederlandse bedrijven in Vietnam, waaronder Ridder - HortiMax, Luiten Greenhouses en Mardenkro.

Daarnaast presenteerden de organisatoren van de tentoonstelling de tentoonstelling HortEx Vietnam 2018. Zo'n 75 vertegenwoordigers van particuliere bedrijven, pers en regering waren aanwezig. Volgens de organisatoren van de beurs, geeft deze opkomst aan dat er interesse is voor de nieuwe beurs. Morgen vindt er nog een kick off plaats in Hanoi en op 2 juni in Dalat.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Heb jij hem al?

Vorige week is de nieuwste KAS verspreid en we krijgen veel positieve reacties terug. Heb jij hem al gelezen?

De diepte in met Trias Westland

Trias Westland deelt haar kennis en ervaringen rond het geothermieproject tijdens het Trias Westland Congres op 27 maart. Deelnemers gaan...