KAS2030 NEWS Lounge op HortiContact

KAS2030 NEWS Lounge op HortiContact

Het jaar 2030 lijkt ver weg, maar is eerder dichtbij dan je denkt. Hoe ziet de teelt in kassen er dan uit als het gaat om verwarming, belichting, water, nutriënten en geďntegreerd telen? De Business Unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research, KAS2030, Beursorganisatie Easyfairs en Goedemorgen-Hortimedia slaan de handen ineen om tijdens komende HortiContact in een bijna 300 m2 groot paviljoen telers en andere partijen te informeren, mee te laten praten en mee te laten debatteren onder het genot van gezonde culinaire snacks en drinks, bereid door een topchef.

Maurice Wubben en Live radio
Onder leiding van moderator Maurice Wubben worden informerende en interactieve debatten gevoerd en vinden podcast-opnames plaats onder leiding van de Goedemorgen-redactie, die gelijktijdig live worden uitgezonden op de tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Onderwerpen zoals telen zonder pesticiden, toekomstige energievoorziening en robotisering in de tuinbouw zullen hierbij aan bod komen.

Start-up pitches
Ook zal binnen het programma 'KAS2030 NEWS Lounge' ruimte worden gemaakt voor pitchpresentaties van horti start-ups. Maurice Wubben, WUR Glastuinbouw en de redactie van Goedemorgen zijn hard aan het werk om een sterk en strak podiumprogramma te realiseren. Daarover later meer.

Bedrijven en organisatie kunnen deelnemen in de KAS2030 News Lounge. Neem hiervoor contact op met Ceoray Rozenboom van Easyfairs.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v