KAS Live! vandaag in teken Innovatiepact

KAS Live! vandaag in teken Innovatiepact

Om 12.00 uur is er weer een nieuwe KAS Live! Het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine op Paprika Tasty Radio staat vandaag volledig in het teken van het Innovatiepact van Greenport West-Holland.

De Nederlandse glastuinbouw moet weer nummer één zijn op gebied van kennis en innovatie. Dat is het startpunt van het Innovatiepact van Greenport West-Holland. Tientallen ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties zijn aangesloten bij het Innovatiepact: samen werken ze aan het bereiken van doorbraken in de volgende onderwerpen: Gezondheid en geluk, Circulaire economie, Emissieloos produceren, Smart ketens, Innovatiehuis.

Programmaregisseur Woody Maijers komt naar de studio in Bergschenhoek om hierover te vertellen en zal als co-host naast presentator Jacco Strating een hele uitzending vullen over dit thema. Daarbij worden ook verschillende specialisten op deelthema's gebeld: Eveline Stilma (projectleider functionele biodiversiteit), Gerard van Oosten (programmaregisseur Human Capital Akkoord) en Wendy van Vliet (kwartiermaker voedselverspilling).

KAS Live! is vandaag te horen tussen 12.00 en 13.00 uur. Luister live mee via www.paprikatastyradio.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v