Jumbo biedt Foodcoach

03-12-2019    11:06   |    Distrifood

Jumbo rolt volgend jaar zijn loyaltyprogramma landelijk uit. Daarnaast wordt ook de Foodcoach voor het eerst toegankelijk voor consumenten, zo meldt Distrifood.

Dat zegt directeur Buying & Merchandising Olaf de Boer van Jumbo. Hij was afgelopen week een van de sprekers tijdens de eerste editie van het Food Formule Event van Distrifood en Category & Trade Company in Nieuwegein.  Bij loyalty gaat het om het Hallo Jumbo Voordeelprogramma, dat van half 2018 tot april van dit jaar is getest in negen vestigingen.

In het programma sparen klanten voor korting op boodschappen. Voor iedere euro krijgt de klant een punt, 1000 punten staan voor €5 korting. Er is geen ondergrens bij het inwisselen van de punten. Verder krijgen klanten persoonlijke aanbiedingen. Met het programma wil Jumbo trouwe klanten extra belonen. Sparen kan via een app of met een pas. ‘We gaan het volgend jaar geleidelijk uitrollen met als doelstelling om aan het einde van het jaar landelijk dekkend te zijn’, aldus De Boer.
Foodcoach komt beschikbaar voor duursporters

De Jumbo Foodcoach-app geeft persoonlijk voedingsadvies en werd de afgelopen periode getest bij de door Jumbo gesponsorde wielerploeg en bij de voetballers van PSV. Volgens De Boer wordt de app eerst beschikbaar gesteld aan duursporters.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

LinkedIn: 116 ha scherm!

Deze week zijn de klimaatschermspecialisten van Ridder gestart met de eerste levering voor een totaal van 116...