JEM-id door naar finale OndernemersPrijs Haaglanden 2019

14-09-2018    11:11   |    Goedemorgen

De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen en na een spannende halve finale is het JEM-id, het enige bedrijf uit het Westland, gelukt om door te gaan naar de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden. Deze ondernemersprijs is een beloning voor excellent ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de regio Haaglanden.

De halve finale vondt plaats op de locatie van Bird & Bird in Den Haag. Hier kregen de halve finalisten de kans om in een pitch van 7 minuten te vertellen hoe hun ondernemerschap eruit ziet. Het is Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven van softwarebedrijf JEM-id gelukt om naast Van Gils en Finance Factor een plek te veroveren in de finale. In de komende weken vindt een bedrijfsbezoek plaats bij de finalisten waarbij de ondernemers vragen van de jury zullen beantwoorden. Ook wordt bij deze bedrijven een bedrijfsvideo opgenomen.

Aangedragen door Gemeente Westland

OndernemersPrijs Haaglanden heeft per gemeente gevraagd om ondernemers aan te dragen als kanshebbers voor deze prijs. De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen. Om tot de genomineerden te mogen horen, werd gevraagd om een ondernemersplan in te leveren waarin het bedrijf in grote lijnen wordt uitgelegd. Ondernemers Jefry van den Hoeven en Martijn van Andel ontwikkelen al meer dan 22 jaar softwareoplossingen waarmee de AGF- en sierteeltsector gedigitaliseerd wordt. Beide ondernemers blijven dromen van het maken van een forse en blijvende positieve verandering binnen beide sectoren. Hiermee willen ze de positie van Greenport Nederland aanzienlijk versterken.

De finale

Tijdens de finale worden de drie bedrijven onder andere beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, talenten en vaardigheden. Uit de drie finalisten wordt een winnaar gekozen op basis van een vooraf ingevulde vragenlijst, een pitch of presentatie en een bedrijfsbezoek (inclusief film die gemaakt wordt) waar de ondernemer de kans heeft om zo goed mogelijk de vragen van de jury te beantwoorden. De finale van de OndernemersPrijs Haaglanden vindt dit jaar plaats op 22 november in het COMM Museum voor Communicatie.

Stichting Ondernemersprijs Haaglanden

De Stichting Ondernemersprijs Haaglanden wil door middel van de ondernemersprijs het netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Op 22 november 2018 vindt de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden plaats in het COMM Museum voor Communicatie. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Limburg Agrofood viert verjaardag

LimburgAgrofood – het programma dat in februari 2018 is gestart om de sector agrofood in Limburg te helpen groeien en innoveren – is 1 jaar...