Jarige Beekenkamp trots op groei in afgelopen 70 jaar

14-10-2021    09:51   |    Goedemorgen

Trots is het gevoel dat overheerst als er terug wordt gekeken op de afgelopen 70 jaar bij Beekenkamp. Daar waar de heer G. Beekenkamp in 1951 startte met zijn eigen bescheiden bedrijf, is dit inmiddels uitgegroeid tot een groot en innovatief familiebedrijf dat over de hele wereld levert.

Naast groenteplanten en een groot assortiment aan bloeiend plantmateriaal behoren ook verpakkingen en chrysantenstekken tot het uitgebreide productenpakket van de Beekenkamp Group. Met eigen vrachtwagens en in totaal meer dan 2 miljard stuks uitgangsmateriaal per jaar bedient de Beekenkamp Group verschillende nationale en internationale tuinbouwmarkten. Met trots kijkt de directie naar alles wat er in 70 jaar bereikt is en proberen zij iedere dag nieuwe kansen te zien om de Beekenkamp Group verder te laten groeien en bloeien.

Wat er in 70 jaar duidelijk is geworden, is dat je dingen samen moet doen om te kunnen groeien. Een ieder draagt zijn/haar steentje bij aan het succes en de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Daarom wordt het 70-jarig bestaan van de Beekenkamp Group deze week op gepaste wijze met de medewerkers gevierd.
“Een jubileum is niet alleen een mijlpaal om terug te kijken, maar zeker ook om vol ambitie en energie de toekomst in te gaan. We hopen de komende jaren met elkaar mooie plannen te kunnen realiseren om de Beekenkamp Group verder uit te bouwen! Natuurlijk met de blik vooruit en met de sterke familieband die de Beekenkamp Group kenmerkt.” aldus An Beekenkamp, Peter Persoon, Peter Zaat en Marc Driessen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Tomatokids

Tomatoworld ontving de kinderen van haar partners in het kader van de Dutch Food Week, zo valt te zien op...