Inventarisatie mobiele machinepark met enquête

22-02-2021    10:01   |    Glastuinbouw Nederland

ACTUEEL HORTI THEMA - Er is veel te doen rondom de uitstoot van mobiele machines. Om eventuele voorschriften realistisch te houden is het van belang om goed zicht te hebben op de samenstelling van het mobiele machinepark. Ook de machines die in de glastuinbouw worden gebruikt, moeten daarbij in beeld zijn om te voorkomen dat toekomstige voorschriften niet passend zijn. Namens alle brancheorganisaties heeft Cumela een verduidelijkende video gemaakt.

Deze video is te zien via www.degroenekoers.nl/video-oproep

De Groene Koerspartijen, de Rijksoverheid en TNO vragen om jouw medewerking door het invullen van deze anonieme enquête over de samenstelling van het mobiele machinepark in Nederland. Gezien de snelle ontwikkelingen in de wereld van mobiele machines is een compleet en nauwkeurig beeld van het machinepark erg belangrijk voor o.a. brancheverenigingen, machine-eigenaren, leveranciers, onderzoekers en beleidsmakers.

Deze enquête is opgezet door TNO in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, in nauwe samenwerking met de verschillende brancheverenigingen binnen de sectoren die werken met mobiele machines. Het verzoek is om de enquête uiterlijk 26 februari in te sturen. Meer informatie hierover lees je hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws