'Installateur en dealer kunnen beste advies geven'

22-10-2021    09:16   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - Met 54 doeksoorten, waarvan 33 direct leverbaar uit voorraad en de meeste op verschillende breedtes verkrijgbaar, heeft Ridder een zeer breed aanbod klimaatschermen. Dat lieten Johan van Erven (Product Specialist) en Arjan van der Klaauw (Sales Manager Benelux) vanochtend weten op Paprika Tasty Radio.

Van Erven en Van der Klaauw gaven een inkijkje in de werkwijze van Ridder. Want om die schermen op een goede manier bij telers te installeren en te onderhouden, werkt Ridder nauw samen met dealers en installateurs. "Schermdoeken maar ook de aandrijvingen in de kas zijn zaken die onderhoud nodig hebben. Vergelijk het maar met een auto. Over het algemeen koop je die ook niet bij de fabriek maar bij een dealer. Dit kan een gespecialiseerde dealer zijn of een verkooppunt die alle merken verkoopt. Als er onderhoud gedaan moet worden ga je ook terug naar de dealer of garage waar je de auto hebt gekocht. Zo is het ook met schermdoeken en aandrijvingen, die koop je bij een kassenbouwer en-of installateur. Zij zijn bekend met de situatie bij de betreffende teler en kunnen daarom het beste advies geven aan de teler. In sommige gevallen heeft de teler hele specifieke vragen, dan geven wij de ondersteuning aan de dealer of installateur door samen bij de teler op bezoek te gaan. We bezoeken ook zelfstandig telers, maar dan altijd in samenspraak met de dealer en installateur."

Op de tuinbouwzender vertelden Van Erven en Van der Klaauw ook uitgebreid over de soorten doeken, de verschillen daartussen en de mogelijkheid om energie te besparen door middel van deze doeken. Heb je het gesprek met Ridder vanochtend gemist? Luister het dan later terug via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws