'Hulpdiensten hebben erger voorkomen'

17-01-2022    09:56   |    Goedemorgen

Afgelopen vrijdagavond is Vreugdenhil Bulbs & Plants aan de Rusthovenlaan in Monster getroffen door brand. Daarbij is één afdeling volledig verwoest, zo laten Jochem en Marjolijn Vreugdenhil in een reactie weten.

Het tweetal was zelf snel aanwezig en trof daar al flink uitslaande vlammen aan. "De politie en brandweer waren heel snel ter plaatse. Wij zijn zeer dankbaar voor het werk wat zij verricht hebben. De brandweer schaalde heel snel op en heeft het vuur kunnen insluiten, waardoor erger leed is voorkomen. Op dit moment is één afdeling compleet verwoest, maar alle overige afdelingen, inclusief alle vitale delen van de locatie, zijn intact."

Installatiebedrijven en andere bedrijven boden vrijdagavond al direct hun hulp aan. "Zodra wij zaterdag er in mochten, zijn de eerste bedrijven al begonnen met noodvoorzieningen aan te leggen. Ook deze mensen zijn wij heel dankbaar. Op social media zagen wij al snel verhalen rondgaan, vandaar dat wij zelf met een reactie willen komen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, schade-experts hopen nog een antwoord te kunnen vinden voor ons. Ook verscheen er in de media dat het om een plaats delict ging. Dit is een automatisch gegeven bij grote branden, om het een en ander uit te kunnen sluiten, al snel werd zaterdagochtend het pand vrijgegeven."

Voor de klanten van Vreugdenhil is het vandaag ‘business as usual’, zo laten Jochem en Marjolijn Vreugdenhil weten. "Met ons gemotiveerde team zetten we de schouders eronder, alle klanten worden weer beleverd zoals jullie gewend zijn van ons. Via dit bericht willen we dan ook iedereen enorm bedanken voor alle ontvangen steun, van medewerkers, vrienden, mede kwekers, klanten, leveranciers tot bedrijven die hun hulp aanboden. Onze echte helden zijn alle brandweerkorpsen die aanwezig waren. Wij zijn jullie enorm dankbaar voor jullie werk, wij werden door jullie op de hoogte gehouden, wat er binnen gebeurde en zagen een enorm gecoördineerd team bezig die er alles aan deed om de schade te beperken."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws