Hortivideo gelanceerd!

17-12-2019    11:21   |    Goedemorgen

Afgelopen vrijdag lanceerde Holland Hortimedia, de uitgever van onder andere deze nieuwsbrief, het nieuwe label Hortivideo. Hiermee krijgen de video-activiteiten van het bedrijf een eigen site en branding.

Paul Vleghaar van Hortivideo: "Video is het toverwoord van nu om je boodschap of nieuwe product te lanceren. Video’s laten maken kun je overal en voor elke prijs. Bij Hortivideo doen wij dat op onze manier, kijk maar eens rond op de site en ervaar een deel van ons werk. Mooi en aantrekkelijk zijn niet onze eerste values. Wij beginnen niet aan een klus voordat de doelstelling en het beoogde kijkerspubliek zijn vastgesteld. En we stellen altijd de vraag: welke actie verwacht je van je doelgroep na het bekijken van de video?"

Aad Tijsen vult aan: “De jarenlange ervaring van onze horti-redacteuren, in combinatie met de jonge honden-mentaliteit van de producers, zorgen voor video’s waar in elk geval over gesproken gaat worden. Reken maar van yes!"

Gegarandeerd wereldwijd bereik
Een video maken is één. Wat Hortivideo betreft is de klus daarmee niet gedaan! Je maakt een video omdat hij gezien moet worden. Daarom worden alle video’s, indien gewenst, altijd middels een artikel op de Goedemorgen nieuwsbrief en Gewasportals en/of internationaal op de daily nieuwsbrief Hortibiz.com onder de aandacht gebracht. Hiermee garandeert Hortivideo dat jouw video 100% viral gaat binnen de wereldwijde food- & flowerindustry.

Zin een een gratis kennismakingsgesprek met Paul, Timothy, Jolanda of Aad? Mail of bel 06-23757240


Reacties (1)

Cornelia Maxim at 19.09.2021

ik kon me verzoenen met mijn geliefde na 6 maanden niet met elkaar te hebben gesproken met de hulp van een geweldige man die bekend staat als Dr. Ajayi, ik ben me zeer bewust van wat ik doe, dus ik geloofde nooit in spreuken of voodoo, maar Dr. Ajayi veranderde mijn perspectief vanwege het geweldige werk dat hij voor mij heeft gedaan, ik heb nooit geloofd dat ik en mijn geliefde ooit weer bij elkaar zullen komen. Ik heb hem verschillende keren gesmeekt, maar hij luisterde nooit naar me totdat ik het contact van Dr Ajayi tegenkwam en besloot hem te proberen en tot mijn verbazing kwam mijn minnaar bij me terug nadat een liefdesbetovering was gedaan door Dr. Ajayi, we zijn gelukkig nu samenwonend allemaal dankzij Dr Ajayi, het was moeilijk voor mij om te geloven, maar ik dank mezelf dat ik contact heb opgenomen met Dr Ajayi voor zijn hulp en vandaag deel ik graag het goede dat Dr Ajayi in mijn leven heeft gedaan, als je de hulp nodig hebt van een spreukgebruiker voor elk soort probleem waarvan ik denk dat hij er doorheen zal kijken. Wees niet verlegen voor uw probleem en zoek hulp bij Dr. Ajayi. Neem contact op met Viber / Whatsapp: +2347084887094

Reageer op dit bericht

Meer nieuws