Hortilympics: meedoen kan nog!

Hortilympics: meedoen kan nog!

De Olympische Spelen zijn al even onderweg en Nederland sleept momenteel de ene na de andere medaille binnen. Maar hoe doen de andere landen het? Speel gratis mee met Hortilympics, voorspel de nummers 1, 2 en 3 van het medailleklassement en maak kans op die toffe limited edition step van Steenks Service. Meedoen kan nog enkele dagen!

HortiLympics is de opvolger van HortiSoccer. Het online voorspellingsspel is een initiatief van Steenks Service en Holland Hortimedia. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts enige minuten. Voorspel welke landen op 1, 2 en 3 eindigen in het medaillespiegelklassement en voorspel hoeveel medailles Nederland zal behalen in Tokio. Weet jij de uitslag het beste te voorspellen, dan maak je kans op een unieke prijs. Steenks Service stelt namelijk 5 special editions van de Steenks Service step beschikbaar. Handig om van A naar B te komen in de kas. En nog sportief ook!

Speel je ook mee? Ga snel naar www.hortilympics.nl. Meedoen kan nog enkele dagen. Zijn er uiteindelijk meerdere mensen met een goede voorspelling, dan telt het moment van inschrijven mee. Dus wacht niet te lang en speel mee! Om kans te maken op een van de gouden steps, dien je een van de social mediakanalen van Steenks (Twitter, Facebook of Instagram) te volgen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v