Hortilux investeert in groeilicht-consultants

26-06-2019    20:47   |    Goedemorgen

Het gebruik van groeilicht in de kas wordt steeds verfijnder en vergt daarmee ook steeds meer specifieke kennis. Reden voor Hortilux om twee nieuwe consultants aan het werk te zetten.

De zogeheten Consultants grow light performance, Stéphane André en Hans de Vries, ondersteunen telers bij een zo efficiënt mogelijke inzet van hun groeilicht en om het maximale rendement uit hun installatie te halen. Verder wijst het tweetal de weg bij het gebruik van het digitale platform HortiSense. Dat platform omvat een schat aan relevante data om de groeilichtinstallatie te monitoren. Waarbij het de kunst is die data op de juiste manier te interpreteren, om zo teelt en bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen.

Stéphane André is nieuw binnen de organisatie. Hans de Vries werkt al enkele jaren voor Hortilux, nu dus als consultant.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kopgroep verstevigt positie

De deelnemers aan het Horti Tourspel gaan nog steeds bergopwaarts. Althans, de meesten. Na 9 etappes kunnen wij weer een nieuwe tussenstand...

Export groeit 1,5 procent

Het volume van de goederenexport was in mei 1,5 procent groter dan in dezelfde maand een jaar eerder. De groei is groter dan in de...