Hortilogics reageert op Paprika Tasty Radio

Hortilogics reageert op Paprika Tasty Radio

Marco van der Velden, directeur van Berg Hortimotive, heeft op Paprika Tasty Radio gereageerd op de joint venture Hortilogics die gisteren werd aangekondigd. Hij was gisterochtend live in de uitzending te horen, vlak nadat het persbericht was uitgegaan over de oprichting van Hortilogics, een joint venture van Berg Hortimotive, KOAT, HortiKey en Crux Agribotics.

Luister hier het fragment terug

Hortilogics is opgericht voor data-gedreven automatisering van interne logistiek voor kas en verpakkingsruimte binnen de internationale glastuinbouw. De joint venture wil producenten, verpakkers, investeerders en kassenbouwers op dat vlak volledig ontzorgen. "Er is behoefte aan een logistieke specialist die op turn-key basis integrale, data-gedreven oplossingen aanbiedt. Die competentie maakt deze joint venture uniek", aldus Marco van der Velden namens de betrokken partijen.

In de live uitzending op Paprika Tasty Radio reageerde Van der Velden voor het eerst op de aankondiging die Berg Hortimotive, KOAT, HortiKey en Crux Agribotics diezelfde ochtend deden. De bedrijven werken al langere tijd met elkaar samen, maar met de joint venture willen de initiatiefnemers een volgende stap zetten vanuit een groeiende vraag uit de markt. Volgens Van der Velden wordt er positief gereageerd vanuit de sector en is er vertrouwen in de slagkracht van de betrokken partijen.

Volgende week vrijdag schuift Marco van der Velden nogmaals aan in de studio van Paprika, dan vergezeld door Richard Vialle van Kind Technology. Zij zullen dan uitgebreider ingaan op de samenwerking en de ambities van Hortilogics. Meer informatie over die uitzending lees je volgende week in de nieuwsbrief van Goedemorgen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v