Hortensia in fotoshoot VROUW

Hortensia in fotoshoot VROUW

"Dat kleurt mooi. U bent bepaald geen muurbloempje in deze pastelkleurige outfits. Een lust voort het oog, net als deze prachtige hortensia's. Fijn voor de nazomer!" Zo was te lezen in magazine VROUW, de weekendbijlage van De Telegraaf, met zes pagina's kleurrijke foto's met snij-hortensia's.

Een bloeiende samenwerking tussen LM Flower Fashion Productions en Hydrangeaworld, de community van Nederlandse Hortensiakwekers, resulteerde in deze bloemrijke publicatie. Met een bereik van meer dan een miljoen lezers een prachtige promotie voor de snij-hortensia's.

Fotoshoot
LM Flower Fashion Productions stelde zijn medianetwerk open voor de promotie van de snij- hortensia. Via de VROUW hoofdredacteur Kim Querfurth kwam het idee voor een mode-fotoshoot en deze werd vervolgens in samenwerking met modestyliste Brigitte Kramer gerealiseerd. De fotoshoot vond plaats bij een van de snij-hortensiakwekers waar het model poseerde met de bloemen. De foto's zijn gemaakt door fashionfotograaf Stef Nagel.

Snij-hortensia
De stijlvolle hortensia is als snijbloem allang ontdekt als onderdeel van een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meest prachtige bloemsierkunst voor in het interieur of als cadeau maar is daarnaast uitermate geschikt in de bloemdecoraties voor huwelijken en evenementen.

LM Flower Fashion Productions werkt zeer graag met de snij-hortensia's voor in hun producties. Zo zijn de snij-hortensia's onlangs gestyled voor een exclusief concert in het Konzerthaus in Berlijn, voor een romantisch huwelijk in Geneve en staan er wekelijks hortensia's in de lobby van het Amstel Hotel in Amsterdam.
Bezoek voor meer inspiratie en informatie de website van Hydrangeaworld.

(Foto's: Stef Nagels)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v