Hoor wie klopt daar...

02-12-2019    09:09   |    Goedemorgen

Ondanks zijn drukke agenda heeft Sinterklaas gehoor gegeven aan onze oproep om vandaag 25 relaties van Holland Hortimedia te bezoeken. Zij kunnen rekenen op een flitsbezoek van de Goedemorgen-Pieten.

Sinterklaas heeft na loting 25 contactpersonen geselecteerd die vandaag worden 'overvallen' door zijn Pieten. Kom je de Goedemorgen-Pieten tegen? Zoek dekking, want wellicht zijn ze op zoek naar jou en verrassen zij je met... 'ja wist ik het maar!'.

Stay tuned, morgen doet Goedemorgen uitgebreid verslag van de Pieten-actie met foto's en al. Kun je niet wachten tot dan? Check dan ons Instagram-account @Goedemorgen_hortibiz

Win 1 jaar lang gratis radioreclame
Stel dat jij de Pieten vandaag tegenkomt en je durft het aan om een gekke, energieke en/of gedurfde foto te maken, deel die dan met ons via Instagram of per mail via aad@spam-protecthollandhortimedia.nl. De tofste foto wordt beloond met één jaar lang gratis radioreclame op Paprika Tasty Radio, dé radiozender van horti Nederland, inclusief productie van een professionele radiocommercial voor jouw bedrijf. Dank u Sinterklaasje!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toffe timelapse Combilo

Groente- en fruitspecialist Combilo heeft op Instagram een toffe timelapse gezet, waarbij je een kijkje krijgt...