Webinar over RIE en vakantie in coronatijd

11-06-2020    09:41   |    Glastuinbouw Nederland

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert op dinsdag 16 juni 2020 om 13.00 uur opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Belangrijke onderwerpen zijn de gevolgen van corona voor de RIE en hoe om te gaan met de vakantie van werknemers.

Tijdens het webinar gaat Maartje Jager in gesprek met Albert van der Burg van Stigas over de verplichtingen die werkgevers hebben met betrekking tot de RIE en corona. Daarnaast praat Peter Baltus deelnemers bij over hoe om te gaan met werknemers die naar het buitenland op vakantie willen gaan. De overheid heeft aangekondigd dat reizen naar bepaalde landen wel weer kan, maar wat als de werknemer een coronabesmetting oploopt of onverhoopt niet meer tijdig naar huis terug kan keren of naderhand in thuisquarantaine moet? Uiteraard komen de laatste actualiteiten ook aan bod.

Laatste nieuws
De Werkgeverslijn geeft tijdens het webinar, dat 30 tot maximaal 45 minuten duurt, een update over het laatste nieuws vanuit de sector, zicht op de betekenis van de maatregelen van de overheid en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Vragen die tijdens het webinar gesteld worden, worden direct in de uitzending beantwoord, of worden later beantwoord bij de veelgestelde vragen op de website.

Meld je aan via het aanmeldformulier


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Zelf sambal maken?

Er zijn oneindig voor variaties voor verschillende sambals, maar één van de favorieten van Westland Peppers is...

Twitter: Digitaal lintje

Vanochtend heeft Maarel Orchids het digitale lintje doorgeknipt voor de lancering van haar nieuwe website. De...