Growers United opent 'Maasdijk'

13-10-2021    10:00   |    Goedemorgen

Op maandag 11 oktober is het nieuwe pand van Growers United in Maasdijk officieel geopend. Voorzitter Jack Groenewegen verrichtte de officiële openingshandeling samen met vader Koos en dochter Indy. Zo werd het pand met hulp van meerdere generaties officieel geopend. Dit is waar Growers United voor staat: een telerscoöperatie met échte familiebedrijven als motor.

Jack, Koos en Indy werden bij de openingshandeling geholpen door kinderen van onze telers. Deze kinderen plantten tijdens het slaan van de eerste paal op 29 mei 2019 zaadjes voor het nieuwe pand. Nu het pand met de logo’s aan de gevel helemaal af is, was het tijd om te oogsten. Samen met de familie Groenewegen onthulden de kinderen bij de hoofdentree een steen met een inscriptie: De eerste zaadjes voor dit pand zijn op 29 mei 2019 geplant door: Ralph de Bakker, Indy Groenewegen, Rika en Coco van der Linden, Saar Zwinkels en Twan Zwinkels.

Toekomst
Met het nieuwe pand is Growers United voorbereid op de toekomst. Hiermee beschikt de coöperatie over voldoende verpakkingscapaciteit en flexibiliteit om nu en in de toekomst aan de klantvraag te voldoen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van haar ondernemers met een programma als Futureproof. Dit geeft continuïteit aan de coöperatie, aldus Growers United.

Growers United is een professionele coöperatie van én voor vruchtgroentetelers. Met 5 merken, ruim 40 familiebedrijven, circa 600 hectare glas en circa 490 miljoen euro omzet is Growers United een van de grotere spelers in teelt, verpakken en verkoop van kasgroenten in Europa. Naast de verkoop en marketing, begeleidt Growers United haar telers met bijvoorbeeld kwaliteitszorg, certificering in voedselveiligheid of met het verduurzamen van de teelt. "We investeren in de toekomst door specialisten aan te trekken, bijvoorbeeld op het gebied van data-analyse, innovatie en internationalisering."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Tomatokids

Tomatoworld ontving de kinderen van haar partners in het kader van de Dutch Food Week, zo valt te zien op...