Gratis naar Max kijken!

Gratis naar Max kijken!

De ontknoping in de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in de Formule 1 is komend weekend in heel Nederland gratis te bekijken. Ziggo maakt de uitzendingen van Ziggo Sport dit weekend voor iedereen beschikbaar, zo laat het bedrijf weten.

Verstappen (Red Bull Racing) en zevenvoudig wereldkampioen Hamilton (Mercedes) staan gelijk in de WK-stand en gaan op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi uitvechten wie met de wereldtitel aan de haal gaat. "Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien", laat Ziggo woensdag via de website van VodafoneZiggo weten. "Dat kan via Ziggo Sport op kanaal 14, maar ook via de kanalen van Ziggo Sport Totaal, die te verkrijgen zijn bij nagenoeg alle distributiepartijen in Nederland."

Volgens Marcel Beerthuizen, directeur Ziggo Sport, gaat het om een heel bijzonder evenement in Abu Dhabi. "Spannender dan de race komende zondag wordt het niet. Van zo'n unieke sportgebeurtenis moet heel Nederland kunnen meegenieten. Vandaar dat wij besloten hebben het raceweekend voor iedereen beschikbaar te maken."

(Foto: Red Bull Racing)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v