Gran Reserva maakt haar debuut

10-10-2019    08:25   |    Goedemorgen

Chrysantenkweker Arcadia is gestart met de aanvoer van deze nieuwe pluischrysant, die wordt geproduceerd op hun locatie in De Lier. Gran Reserva kenmerkt zich door het kleurcontrast van haar grote, warmrode bloem en donkergroen blad.

Arcadia, een chrysantenkweker die zijn sporen door de jaren heeft verdiend, staat voor kwaliteit. Hun oog voor kwaliteit en specialisme in teelt en vermarkting maakt Arcadia een waardevol lid van Decorum. Met de aanvulling van Gran Reserva maakt Arcadia hun uitgebreide assortiment van jaarrond verkrijgbare pluischrysanten nog completer.

De naam Gran Reserva doet denken aan een dieprode wijn, mooi gerijpt, vol en krachtig. Deze woorden belichamen de met zorg veredelde variëteit van Royal Van Zanten. Na jaren zorgvuldig ‘rijpen’ is het resultaat subliem. Een volle pluischrysant, met lange houdbaarheid en intrigerend karakter vanwege het samenspel van contrasterend warmrood en donkergroen. De jaarronde verkrijgbaarheid van Gran Reserva opent een wereld vol mogelijkheden om haar te gebruiken voor uiteenlopende gelegenheden zoals Kerst, maar ook Valentijnsdag. Voeg een verdieping van kleur en contrast toe aan boeketten of arrangementen met de Gran Reserva of laat haar stralen in een mono boeket. Door de sierwaarde van zowel het donkergroene blad als de warmrode bloem is deze pluischrysant zeer veelzijdig.

Gran Reserva is jaarrond verkrijgbaar via de Arcadia webshop.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Nitea is jarig!

Het is feest bij Nitea. Het softwarebedrijf vierde onlangs haar 10-jarige bestaan en daar hoort natuurlijk...

Trouwen in een tuinkas?

Een tuinkas bruiloft, had je daar al eens van gehoord? Het lijkt erop dat de kas al lang niet meer wordt...