Goedemorgen Tech: iPhone 13

23-09-2021    09:43   |    Goedemorgen

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over de nieuwe iPhone.

De iPhone 13 komt deze week in de winkels. In dezelfde modellen als de 12, dus de gewone, de Mini en de grote Pro Max. Maar moet je je 12 hiervoor in de la gaan leggen?

Ik zou het niet doen. Apple heeft al jaren de gewoonte ééns per twee jaar de vorm drastisch aan te passen en dat is vorig jaar september gebeurd. Het jaar erna voeren ze eigenlijk alleen kleine verbeteringen door en dat is ook dit jaar het geval. De processor is wat efficiënter – niet persé sneller- en Apple heeft zich vooral op de camera gestort.

Ten opzichte van Samsung en de andere Android-merken liep Apple natuurlijk tot aan de iPhone X ook lichtjaren achter op camera-kwaliteit. Er viel en valt dus nog een forse inhaalslag te maken.

Dat is nu ook met de iPhone 13-serie gebeurd. Er zit de beste camera in die Apple ooit gemaakt heeft. Lichtsterk, én met een macro-functie. Dus wie in zijn kas een tomaat, aardbei of aubergine en detail op de foto wil zetten én toe is aan een nieuwe smartphone, kopen die iPhone 13.

Wie geen behoefte heeft aan zo’n topcamera kan best nog met een iPhone 12 of zelfs 11 uit de voeten. Die zijn er ook in refurbished en dan ben je helemaal spekkoper.

iPhone 13 serie is te koop vanaf 24 september 2021.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws