Goedemorgen Tech: De smartphone die wél heel blijft na een val

17-02-2021    10:11   |    Goedemorgen

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met enige regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer aandacht voor telefoons die tegen een stootje kunnen.

Veel telers lopen rond met smartphones van de grote merken, Samsung, Huawei of zelfs iPhones van Apple. Mooie telefoontjes, maar voor de warme en vochtige omgeving van de kas, met valgevaar op de betonnen vloeren, niet de meest ideale keus.

Je kunt natuurlijk met een stevig hoesje zo’n merk-smartphone valveiliger maken, maar daar wordt-ie nog niet water- en stofdicht van. Resultaat: veel kapotte telefoons en veel ergernis.

Een betere keus is een rough-phone, een mobiele telefoon die speciaal voor zware omstandigheden gebouwd is. Vroeger moest je dan inleveren op de functionaliteiten, kon je alleen bellen en sms’en, op een piepklein schermpje. Voor de bouw zijn die dingen er nog steeds, maar juist als je apps wilt gebruiken voor je dagelijks werk is een mooi groot scherm wel noodzaak.

Caterpillar is een bekend merk in de industrie en sinds een paar jaar hebben ze ook uitstekende smartphones die tegen een stootje kunnen. Én die functioneel meekunnen met de grote merken.

De laatste loot is de CAT S62 PRO. Dual-sim, dus je privé-gesprekken kun je scheiden van je zakelijke. Een mooi scherm, stevig Gorilla-glas, absoluut IP68 waterdicht en valgarantie tot 1,8 meter. En een 4000 mAh batterij die gewoon de gehele dag meegaat. Er zit ook een warmtecamera in deze smartphone, waardoor je warmtelekken in je installaties kunt opsporen. En tenslotte, je kunt ‘m ook met werkhandschoenen bedienen.

Wil je er meer over weten of ‘m aanschaffen? Check deze link of bekijk deze video


Phonextra ondersteunt ondernemers bij de juiste keuze van refurbished iPhones, refurbished iPads en refurbished MacBooks. Naast nieuwe smartphones, tablets en laptops. Daarbij  passende zakelijke mobiele abonnementen en bedrukte telefoonhoesjes, die je branding ondersteunen.


Reacties (2)

Jacco van der Graaf 1 week ago

Wat ideaal voor de tuinbouw waarvoor de smartphone eerder een functioneel apparaat is dan een speeltje. Dan moet hij natuurlijk tegen en stootje kunnen. De eerste Smartphone die niet stuk kan!

jacco nikerk 1 week ago

top telefoon die tegen een stootje kan! ideaal

Reageer op dit bericht

Meer nieuws