Glastuinbouw vraagt aandacht Den Haag

Glastuinbouw vraagt aandacht Den Haag

Glastuinbouw Nederland heeft voor de hoofdthema's: Arbeid, Energie, Plantgezondheid en Water & Omgeving manifesten samengesteld. Doel is de belangrijkste aandachtspunten en knelpunten van de sector gericht onder de aandacht te brengen van de politiek.

De manifesten zijn toegevoegd als bijlagen, maar zijn ook terug te vinden op de website van Glastuinbouw Nederland. Ze dienen vooral als basisdocument voor de gesprekken met (nieuwe) Kamerleden en - later dit jaar - de nieuwe ministers op de relevante departementen.

Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen gestart om actief werkbezoeken te organiseren voor de leden van de Tweede Kamer die wellicht minder bekend zijn met de glastuinbouw. Uiteraard worden bij deze bedrijfsexcursies de coronamaatregelen in acht genomen.

Bezoek politici
Naast dit initiatief vanuit Glastuinbouw Nederland, is het ook mogelijk dat ondernemers zelf worden benaderd met het verzoek of ze landelijke, provinciale of Europese politici willen ontvangen op hun bedrijf. Bij dergelijke verzoeken kan altijd contact worden opgenomen met de afdeling communicatie van Glastuinbouw Nederland voor tips en adviezen. Er zijn presentaties beschikbaar en uiteraard zijn de genoemde manifesten ook in print beschikbaar om mee te geven aan de bewindspersonen.

Neem hierover contact op met: Jakoline van Straalen (specialist Communicatie), telefoon: 06 223 795 51.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v