Von Bannisseht opvolger Geert van Oosterhout

01-08-2019    10:08   |    Glastuinbouw Nederland

Per 1 juli is Quincy von Bannisseht gestart als strategisch manager bij Glastuinbouw Nederland.

Hij volgt Geert van Oosterhout op, die nu nog programmamanager Verantwoorde Glastuinbouw is en per 1 oktober 2019 uit dienst gaat.

De afgelopen 24 jaar was Quincy actief in de vakbladjournalistiek. Hij werkte twaalf jaar als redacteur voor het Vakblad voor de Bloemisterij en gedurende eenzelfde periode voor De Boomkwekerij. Bij deze titels was hij onder meer verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden: energie, ruimtelijke ordening, economie, handelspolitiek, logistiek en marktontwikkelingen.

“In mijn vorige baan als vakbladjournalist heb ik een brede kijk ontwikkeld op de tuinbouw in het algemeen en de sierteelt in het bijzonder. Die komt me goed van pas bij Glastuinbouw Nederland, waar ik samen met de themacoördinatoren richting ga geven aan de beleidsthema’s Arbeid, Energie, Plantgezondheid en Water & Omgeving. Daarnaast houd ik maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten die relevant kunnen zijn voor de glastuinbouw.” Quincy heeft de middelbare tuinbouwschool doorlopen en een HBO-opleiding Journalistiek voltooid.

Geert van Oosterhout gaat uit dienst. Hij kiest ervoor om na een loopbaan van ruim veertig jaar in en rond de glastuinbouw meer tijd te hebben voor andere zaken.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

VertiFarm goed van start

De eerste dag van de nieuwe vakbeurs VertiFarm in Dortmund is succesvol verlopen. De opkomst overtrof de...