Gastronomische box bij Albert Heijn XL te koop

10-04-2020    10:11   |    Goedemorgen

Koppert Cress en Rungis brengen restaurantgroenten naar de supermarkt. In samenwerking met Albert Heijn is de 'Restaurant Groenten Box' opgezet.

Het gaat om een selectie van bijzondere groenten die normaal gesproken exclusief zijn voor chefs, geeft Rob Baan aan. "Zolang de horeca gesloten blijft, is het een moeilijke tijd voor de horecaleveranciers. Zeker als het gaat om verse producten. Koppert Cress en Rungis werken al jaren samen om bijzondere verse producten bij restaurants te leveren. De verkoop van deze box draagt bij aan de continuïteit van de horecaleveranciers."

De box zit vol met kleur. Te beginnen met een bijzondere courgette van Courgette Fleur Zwinkels, die naast een gele ook courgettes met bloemen hebben. Vol van kleur zijn ook de radijsjes van JongFresh, kleine smaakbommetjes die makkelijk te gebruiken zijn in eigen keuken. Eminent staat in de gastronomie bekend om hun bijzondere selectie van tomaten, nu krijgt de consument thuis een klein inzicht in deze rijke wereld. De anijs paddenstoel uit Brabant heeft een zeer verrassende smaak en maakt menig chef jaloers. Uit eigen keuken levert Koppert Cress de Shiso Purple (komijn) en de Vene Cress (lichte zuring). Beide zijn erg bijzonder in smaak en brengen elk gerecht naar een hoger niveau.

De Restaurant Groenten Box is beschikbaar bij alle Albert Heijn XL locaties. Kookliefhebbers kunnen dit paasweekend aan de slag met de groenten die normaal in toprestaurants gebruikt worden. Veel van de producten lenen zich uitstekend voor op de barbecue of voor het verrijken van de salades. Bekijk hier de video’s van Chef Eric Miete voor meer inspiratie en twee gezonde recepten.


Reacties (1)

karel at 10.04.2020

blijft deze box jaarrond te koop?

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Soepie?

De soepen van Kromkommer zijn jarig en dat vieren wij graag met hen mee. Inmiddels 6 jaar geleden zagen de...