Fruit Logistica wordt verschoven naar april

Fruit Logistica wordt verschoven naar april

De Fruit Logistica in Berlijn wordt verschoven naar 5-7 april 2022. Dat laat de organisatie van de internationale agf-beurs weten.

"Op dit moment is een verslechtering van de situatie in veel Europese landen te verwachten als gevolg van de vierde Coronagolf. Terzelfder tijd blijft de wens van de branche om elkaar ter plaatse te ontmoeten en persoonlijk ideeën uit te wisselen groot. Tegen deze achtergrond heeft de Messe Berlin besloten om de Fruit Logistica uit te stellen tot na de vierde golf. Dit betekent dat de beurs nu zal plaatsvinden van dinsdag 5 april tot en met donderdag 7 april."

De beursorganisatie verwachten dat de Corona-situatie pas in de loop van februari zal verminderen als gevolg van de genomen tegenmaatregelen. "De nieuwe datum opent de mogelijkheid voor een Fruit Logistica die de moeite waard is voor onze internationale gasten en exposanten. Wij verheugen ons erop weer mensen uit de hele wereld te kunnen ontvangen met betere kadervoorwaarden", verklaart projectleider Kai Mangelberger het besluit.

Met exposanten uit meer dan 80 landen zal de Fruit Logistica in april 2022 opnieuw de gehele wereldwijde waardeketen van de groente- en fruitsector vertegenwoordigen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v