Fors meer bezoekers TuinbouwMarktplaats

Fors meer bezoekers TuinbouwMarktplaats

Sinds het uitbreken van de corona-pandemie is een grote stijging te zien van het aantal views en bezoekers op TuinbouwMarkplaats.nl. Dat laat Aad Tijsen van Holland Hortimedia weten.

"In grote delen van de wereld leven tuinbouwondernemers en investeerders in grote onzekerheid. Om het werk in de tuinbouw te blijven doen, blijven machines nodig. Als er weinig financiele armslag is maar toch machines en materialen nodig zijn, is het logisch dat er meer belangstelling is voor gebruikte materialen. Dat we dit meteen ook aan de bezoekcijfers van TuinbouwMarktplaats.nl zouden merken, hadden we echter niet verwacht", aldus Tijsen. 

De stijging van het aantal views bedraagt zelfs rond de 20 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Op jaarbasis had TuinbouwMarktplaats.nl in 2019 ruim 2,7 miljoen views. "De vraag naar gebruikt en renewed zal dit jaar wereldwijd hoe dan ook toenemen. Dat is een prettige opsteker voor bedrijven en telers die actief zijn op de koop- en verkoopsite", meent Tijsen.

Bekijk hier het laatste aanbod op TuinbouwMarktplaats.nl. Bedrijven die zichzelf in deze periode graag opvallend laten zien op TuinbouwMarktplaats, kunnen contact zoeken met Doriene Knuiman van Holland Hortimedia. Telers mogen kosteloos adverteren, overige bedrijven moeten eerst even contact opnemen voordat zij advertenties online kunnen zetten. Bel of mail Doriene: tel. 06-12356884 / doriene@hollandhortimedia.nl.

(Foto: Ed Schalke)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v