Eerste HortiSoccer-vlaggenlijn overhandigd

09-06-2021    09:17   |    Goedemorgen

De eerste HortiSoccer-vlaggenlijn voor het EK Voetbal is gisteren overhandigd aan Sander Zuidgeest van Steenks Service. Op de vlaggen prijken de logo's van verschillende bedrijven uit de tuinbouw, zodat het EK de komende weken ook een tuinbouwtintje krijgt.

Steenks Service is een van de vele bedrijven die hebben deelgenomen aan de EK-vlaggenlijn van HortiSoccer, een initiatief van Goedemorgen en Paprika Tasty Radio. Komende vrijdag trappen Turkije en Italië het EK Voetbal af, maar zondag is Oranje aan de beurt voor de eerste poulewedstrijd tegen Oekraïne. Langzaam aan kleurt Nederland oranje en met de EK-vlaggenlijn van HortiSoccer kun jij daar strak ook aan bijdragen. Je ontvangt de vlaggenlijn gratis bij KAS Magazine, die vanaf morgen door de bus valt. Hang de vlaggenlijn op in het bedrijf of thuis en geef deze voetbalzomer een mooi tuinbouwtintje. Ontvang je KAS niet, maar wil je toch een vlaggenlijn? Neem dan contact op via jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl.

O, en als de vlaggen hangen, ga dan ook direct even naar www.hortisoccer.nl en doe gratis mee aan dé voorspellingspoule van de tuinbouw. Voorspel jouw top 4 en maak kans op mooie prijzen.

Goedemorgen, Paprika Tasty Radio en alle deelnemende bedrijven wensen je alvast een mooi EK Voetbal toe!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...