Eerste campagneborden geplaatst, wie volgt?

Eerste campagneborden geplaatst, wie volgt?

Als onderdeel van de publieksvriendelijke energiecampagne van de glastuinbouw zijn in de laatste week van september op zes belangrijke zichtlocaties langs snelwegen grote campagneborden geplaatst met de slogan: 'De glastuinbouw & Nederland: samen door met de energietransitie'. Op eigen kosten kunnen bedrijven zelf ook een spandoek met de campagneboodschap aanschaffen, zo geeft Glastuinbouw Nederland aan.

Verspreid door het land zijn de eerste borden geplaatst. Gekozen is voor: A7 bij Agriport, A12 bij Nootdorp, A12 bij Zevenhuizen, A20 bij Maasland, A59 bij Made en A29 bij Dinteloord. Deze doeken zijn van een groot formaat, om een optimale zichtbaarheid te kunnen garanderen.

Doek op eigen bedrijf

Aansluitend daarop kunnen ondernemers zich melden voor het plaatsen van de kleinere spandoeken op zichtlocaties bij hun eigen bedrijf. Ook toeleveranciers en andere sympathiserende organisaties kunnen deze doeken (3 meter breed x 1,5 meter hoog) op eigen kosten bestellen. De kosten hiervoor zijn:

  • Doek + frame (zelf plaatsen): € 645
  • Alleen doek en elastieken: € 175

Glastuinbouwbedrijven die al een frame hebben voor het plaatsen van een doek van Kom in de Kas, kunnen deze constructie (wellicht) ook gebruiken voor het ophangen van het campagnedoek. Neem bij interesse contact op met Amy van der Lei (specialist communicatie bij Glastuinbouw Nederland). Vervolgens worden belangstellenden in contact gebracht met de partij die het doek en eventueel het frame levert.

Teken de petitie
Het plaatsen van de borden in diverse glastuinbouwgebieden is uiteraard ook een uitgelezen moment om de petitie van de glastuinbouw opnieuw onder de aandacht te brengen. Vorige week was de boodschap van de sector ruim 5.000 keer ondertekend, het doel is echter 10.000 ondertekenaars. Vandaar de oproep om de petitie onder de aandacht te blijven brengen van medewerkers, familie, bekenden en verder iedereen die de glastuinbouw een warm hart toedraagt.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v