Doe morgen ook mee en maak Westland de sportiefste gemeente!

Doe morgen ook mee en maak Westland de sportiefste gemeente!

Morgen vindt de Team Westland Break Out plaats, waarbij het doel is om zoveel mogelijk leden van Team Westland samen met vele andere Westlanders in beweging te krijgen voor het goede doel. Op de Olsthoorn Ranch kun je terecht voor een hapje, een drankje én entertainment, mede verzorgd door Paprika Tasty Radio.

Door het hele Westland worden startpunten gemaakt en routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Enerzijds om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, anderzijds ook om van Westland de sportiefste gemeente van Nederland te maken. Langs die routes geven bedrijven support. Een van de locaties waar deelnemers zaterdag terecht kunnen voor verfrissing is de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk.

De Team Westland Break Out wordt ondersteund door Force Demolition, dat deelnemers met open armen zal ontvangen, zo gaf Barry de Bruin vanochtend aan op Paprika Tasty Radio. Er worden zo'n 6.000 bezoekers verwachten verspreid over de dag. Op de Olsthoorn Ranch zijn hapjes en drankjes, kinderen kunnen met een pony op de foto of springen op het springkussen en er is muziek, onder ander verzorgd door "onze eigen" DJ Mark van Dale.

De Olsthoorn Ranch is gevestigd aan de Galgeweg 3 in Naaldwijk en is voor iedereen toegankelijk, uiteraard met inachtneming van de regels zoals geadviseerd door het RIVM. Kijk voor meer informatie over de Team Westland Break Out op www.teamwestland.nl/evenementen-acties/evenementen/team-westland-break-out/. Kom langs of sport lekker mee!


Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v