Dinsdag op Paprika: OVATA

Dinsdag op Paprika: OVATA

Demi Ammerlaan van OVATA is a.s. dinsdag te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. In de live-uitzending op de tuinbouwzender van Nederland vertelt zij over de duurzame inspanningen van de plantenkwekerij en het unieke assortiment met ruim 70% beschermde soorten.

OVATA is een modern en geautomatiseerd glastuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het produceren van succulenten. Onder 10 hectare glas worden de producten met passie geteeld. Iedere succulent, ongeacht het moment van het jaar, is van dezelfde kwaliteit, intense kleur en sterkte. Bij OVATA krijg je bovendien puur natuur. Iedereen bij het bedrijf is zich bewust van de omgeving en er wordt geteeld in harmonie met de natuur.

Op Paprika Tasty Radio vertelt Demi Ammerlaan hier meer over. Ook gaat zij in op het brede assortiment van OVATA, dat bestaat uit ROCKS, WOODS en pearls. Nieuw in veredeling is bijvoorbeeld Echeveria moon pearl & Echeveria thriller pearl. Ook ROOTLESS, een nieuw concept met succulenten komt ter spraken.

Het gesprek met Demi Ammerlaan van OVATA is a.s. dinsdag 3 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur live te horen via www.paprikatastyradio.nl. Later kan het ook worden teruggeluisterd via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v