Dag van de tuinbouw!

10-04-2020    12:14   |    Goedemorgen

Goedemorgen, KAS Magazine en HortiContact slaan de handen ineen om de tuinbouw een hart onder de riem te steken. Op donderdag 23 april a.s. wordt een dag lang live radio gemaakt met speciale gasten van binnen en buiten de sector. Zij zullen hun verhalen en ervaringen delen en tips geven voor ondernemers.

Op dit moment wordt het concept verder uitgewerkt en worden de verschillende gasten benaderd. Maar zeker is dat het een bijzondere dag zal worden die de tuinbouwsector van 6.00 ttot 16.00 uur volledig in de spotlights zet. Iedereen die wil kan op donderdag 23 april meeluisteren, zowel vanuit de kas of op kantoor als vanuit huis.

De live radio-uitzending zal uiteraard worden gemaakt met inachtneming van de geldende coronaregels. De presentatoren in de studio zullen 1,5 meter afstand houden en gasten zullen veelal telefonisch in de studio komen. En natuurlijk zijn alle suggesties, ideeën en initiatieven vanuit de sector van harte welkom om deze 'Dag van de Tuinbouw' nog specialer te maken.

Wil je een bijdrage leveren, heb je een leuk idee of wil je jouw ervaring delen? Laat het ons weten via redactie@spam-protecthollandhortimedia.nl en we nemen snel contact met je op. En zodra er meer details duidelijk zijn over de 'Dag van de Tuinbouw', maken we die uiteraard via deze nieuwsbrief en andere kanalen bekend.

Stay tuned én stay safe!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Soepie?

De soepen van Kromkommer zijn jarig en dat vieren wij graag met hen mee. Inmiddels 6 jaar geleden zagen de...