Dag van de Tuinbouw: nieuw perspectief!

29-06-2020    11:23   |    Goedemorgen

Er komt een nieuwe Dag van de Tuinbouw op 7 juli a.s. waarbij we de huidige stand van zaken in de sector gaan bespreken. Op 24 april jl. organiseerden HortiContact, KAS Magazine en Goedemorgen de eerste Dag van de Tuinbouw. Midden in de pandemie droegen maar liefst 86 bedrijven, organisaties en instanties bij aan een verbindende radiomarathon om de tuinbouw een hart onder de riem te steken. Op dinsdag 7 juli a.s. doen we dit dus nog één keer over op Paprika Tasty Radio.

De afgelopen maanden veranderde onze wereld drastisch. In negatieve, maar toch óók in positieve zin. De pandemie bleek immers ook kansen te bieden. Hoe heeft de tuinbouw zich de afgelopen maanden herpakt? Welke nieuwe perspectieven verschijnen aan de horizon? En hoe ziet de toekomst van de sector eruit?

Samen met de sector blikken we terug op de bijzondere radio-uitzending van 24 april en laten we bedrijven en organisaties vertellen hoe het er nu voorstaat. Welke kansen en uitdagingen zijn aan de horizon verschenen? Vanuit de studio in Bergschenhoek bellen we met én ontvangen we aansprekende personen uit de tuinbouw. Daarnaast zal Jacco Strating als speciale reporter opnieuw langs tuinbouwbedrijven gaan om de stand van zaken te bespreken.

Deelnemen?
Wil je (opnieuw) deelnemen aan deze positieve radiodag voor de Nederlandse tuinbouw? Neem dan snel contact op via jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl. Live interviews kunnen telefonisch plaatsvinden, maar het is dit keer ook mogelijk om langs te komen in de radiostudio in Bergschenhoek. Uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen zoals bepaald door het RIVM. Wil je dat wij die dag bij jou langskomen, laat het ons weten! Er kunnen maximaal 42 bedrijven en organisaties deelnemen. Per bedrijf kunnen wij maximaal 2 personen ontvangen in de studio.

Aan de tweede Dag van de Tuinbouw op 7 juli a.s. werken o.a. Maurice Wubben, Jacco Strating, Ceoray Rozenboom en Aad Tijsen mee. De dag wordt wederom mogelijk gemaakt door broadcastpartner Paprika Tasty Radio, dé tuinbouwzender van Nederland. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toffe timelapse Combilo

Groente- en fruitspecialist Combilo heeft op Instagram een toffe timelapse gezet, waarbij je een kijkje krijgt...