Infodag zonne-energie voor ondernemers

21-03-2016    11:13

Op vrijdag 1 april organiseert SolarNRG uit Poeldijk een infomiddag voor ondernemers, over duurzame energie van zonnepanelen en de besparingen die het kan opleveren. In een gezamenlijke presentatie worden de bezoekers, geïnformeerd over de duurzaamheid en de fiscale en financiële voordelen van zonne-energie.

De infomiddag is ingedeeld in tijdsblokken van ongeveer anderhalf uur, waarvoor ondernemers zich in kunnen inschrijven. De panden van de ondernemers die aan een sessie deelnemen, worden door SolarNRG vooraf ingescand en met behulp van de meest moderne rekentechnieken, wordt berekend hoeveel stroom het dak kan opwekken en wat dat gaat opleveren.

Doorrekenen
Na de algemene presentatie staan de adviseurs klaar, die de rekenmodellen kunnen toelichten. Het is een indicatie, maar  voldoende basis voor een ondernemer om te beslissen of een duurzaam zonnepaneelsysteem interessant voor hem is. Toegang is alleen mogelijk als men zich heeft aangemeld. Iedere ondernemer kan zich aanmelden via www.solarnrg.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toelating Admire vervalt

Bayer vraagt geen herregistratie van imidacloprid aan als gewasbeschermingsmiddel in de EU. De EU-lidstaten...

Dag van de Bierblikjes!

In het intro van deze nieuwsbrief schreven we al dat het vandaag de Dag van de Pindakaas is. Maar het blijkt...