'Kennis delen met Ranking'

09-06-2017    09:45   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Klasmann-Deilmann, wereldwijd leverancier van substraten, grondstoffen en pluggen voor de tuinbouw en boomkwekerij, participeert in de speciale KAS-uitgave rondom Ranking the Grower. Het bedrijf was enkele maanden terug de eerste partij die zich hiervoor aanmeldde.

Volgens Daphne Bronkhorst, commercieel manager van Klasmann-Deilmann Benelux, past de bijdrage van het bedrijf aan de telerscompetitie bij de huidige ontwikkelingen binnen de Klasmann-Deilmann organisatie. De innovaties van het bedrijf zijn deels gebaseerd op kennisdeling met partijen binnen en buiten de keten, terwijl ook Ranking the Grower dit jaar kennis centraal stelt tijdens een kennisbattle.
 
“Op dit moment gaan de ontwikkelingen binnen onze organisatie razendsnel,” zegt Bronkhorst. “Onze constante kwaliteit danken wij vooral aan het feit dat wij over eigen veenderijen en productielocaties voor alternatieve grondstoffen beschikken. Daarbij vindt de eindcontrole van alle producten plaats in onze eigen laboratoria. En natuurlijk is onze organisatie gecertificeerd. Toch zijn wij continue op zoek naar verbeteringen, niet alleen van het product zelf, maar ook van de processen daaromheen. En dat doen we vooral door samenwerkingen aan te gaan en kennis te delen met andere specialisten. Vandaar dat we dit initiatief van KAS TuinbouwCommunicatie graag ondersteunen.”

Wilt u ook participeren in de speciale KAS-uitgave en aanwezig zijn op het Ranking the Grower Event op 5 juli? Bekijk dan hier de mogelijkheden en reserveer snel!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws