Blog: Mijn laatste…

10-06-2021    09:00   |    Erik Kerklaan

Een weblog van Eric Kerklaan. Hij is Senior Technical consultant crop protection bij HortiPro. Eric schrijft deze blog exclusief voor Goedemorgen.

Misschien een beetje vreemde titel voor een blog maar, ik heb besloten om de pen door te geven aan mijn collega. Het is niet dat ik HortiPro gaat verlaten, zeker niet. Het is een mooi bedrijf waar nog veel uitdagingen liggen en zoals ik al in vorige blog heb beschreven, zitten we aan de goede kant van de streep. Hiermee bedoel ik de biologische gewasbescherming.

Ook in de politiek begint men te begrijpen dat vergroening essentieels is voor het huidige gewasbeschermingsprogramma. Deze week lanceerde HortiPro een nieuw product op de markt waarbij 1 van de kern plagen deels wordt aangepakt via een nieuw type feromoon. Ik verwijs jullie om de vakpers en social media te volgen.

Ik wil graag jullie voorstellen aan mijn collega Jürgen Brokelman, bij vele van jullie wel bekend. Jürgen doet bij ons de commerciële kant van de business. Jürgen zit ook al vele jaren in het vak dus wat kennis en ervaring betreft zit het wel goed. Ik denk dat de pen in goede handen is want Jürgen heeft vaak al veel te vertellen, zeker buiten het werk om. Omdat ik een vakidioot ben zijn mijn blogs veel gerelateerd aan het werk en het vakgebied.

Jürgen daarentegen kan jullie meenemen in één van zijn hobby’s: vissen. Nee, niet dat kleine spul maar de grotere jongens. Hij kan de blogs schrijven als hij zit te vissen, vooral ‘s nachts langs de waterkant in een pup tentje. Ja, dat vindt hij leuk… Langs de waterkant komt hij tot rust en dan doe je inspiratie op om een leuke blog te schrijven. Jürgen komt uit Almelo en daar heb je de plaatselijk voetbalclub Heracles. Als deze club weer eens verloren heeft wil je graag naar de waterkant om een blog te schrijven. Hebben ze gewonnen dan schrijft hij een sportverslag in zijn blog, we gaan het lezen…

Ik wil Doriene en Aad nog bedanken dat ik mee mocht schrijven aan jullie rubriek Goedemorgen nieuws. Ook de redactie ( Gerco ) voor het vertalen van mijn blog in het leesbaar Nederlands.

Als laatste wens ik Jürgen succes bij het schrijven van de volgende blog in augustus.

Geniet van de zomer en blijf gezond.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...