Blog: Groeien doe je in de glastuinbouw

20-04-2021    09:31   |    Goedemorgen

Een weblog van Jolanda Rosloot. Zij is opleidingsmanager bij kasgroeit.nl. Jolanda schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Groeien is niet voor niets onderdeel van onze naam en waar we voor staan bij Kasgroeit. Groei van medewerkers in de sector is van belang voor het werkplezier. Toen vorig jaar de cursusmarkt in verband met corona niet kon doorgaan hebben we het een paar keer opgeschoven, maar inmiddels zijn we een jaar verder. Nu is het tijd om het hele event online te organiseren! En dat gaat dus gebeuren op 10 juni! Zet die datum alvast in je agenda!

Online inspiratie
Op  10 juni kan iedereen die werkzaam is in de glastuinbouw deelnemen aan de inspiratie dag ‘Groeien in je werk’. Tijdens deze dag bieden we medewerkers en bedrijven in de glastuinbouw de mogelijkheid om workshops te volgen en kennis te maken met opleiders in de sector of op speeddate te gaan met de adviseurs van Kasgroeit, maar dan dus online. Het grootte voordeel is dat iedereen (waar dan ook in Nederland) kan deelnemen. Daarnaast biedt de online editie ook genoeg andere leuke mogelijkheden en zal de online omgeving er ook inspirerend uit komen te zien!

Een tipje van de sluier
Momenteel zijn we nog druk bezig met het opstellen van een interessant programma. Opleiders en loopbaancoaches zijn al enthousiast aan de slag met de invulling van uitdagende workshops. Het programma wordt dan ook steeds meer gevuld. In deze blog mag ik al een tipje van de sluier oplichten. Er is een workshop over het ontdekken van je talenten en hoe je deze nog beter kan inzetten in je werk. Voor de telers onder ons is er een workshop over data-driven telen. Een ander onderwerp van een workshop is het voeren van een actief werkoverleg. En er komen nog meer workshops bij. Voor ieder wat wils.

Neem zelf regie in de eigen loopbaan
Technologische ontwikkelingen zoals robotisering en digitalisering hebben een grote impact
op hoe werk wordt uitgevoerd. De eisen die aan werkenden worden gesteld veranderen. Taken en
functies verdwijnen en nieuwe taken en functies ontstaan. Tijdens de speeddate kun je in gesprek over de eigen loopbaan, nieuwe functies, doorgroeimogelijkheden of passende opleidingen. De adviseurs van Kasgroeit geven een advies en helpen verder op weg.

Voor meer informatie over de inspiratiedag, ga naar onze website en hou onze socials de komende tijd in de gaten. Er zal steeds meer bekend worden over het programma.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...