Blog: Beeld

30-04-2019    08:30   |    Goedemorgen

Een weblog van Jessica Zuidgeest. Zij is accountmanager bij Deliflor Chrysanten in Maasdijk. Zuidgeest schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Sinds twee jaar hebben we in elke kantine een tv-scherm hangen. Op deze schermen wordt allerhande informatie gedeeld. Bijvoorbeeld introducties van nieuwe soorten, nieuwe medewerkers, het laatste nieuws, voetbaluitslagen en het weerbericht. Sinds kort tonen we ook foto’s van onze marktbezoeken.

Zo ook de foto’s van mijn reizen naar Azië. Sommige collega’s vragen wel eens hoe de reizen zijn geweest en hoe men daar nu precies chrysanten teelt. Het is erg leuk om mijn ervaringen te delen en ik vertel er graag over. Toch is het lastig om iemand een goed beeld te geven van de situatie daar.

Als ik je vertel dat ik een gang, die lijkt op een grot, door moet om in een kas te komen. Wat voor een beeld vorm je dan in gedachten?

Sinds kort dus foto’s van onze reizen op de schermen. Onze reizen, van de verkoop- en marketingafdeling, zijn nu zichtbaarder voor het hele bedrijf. Een ieder wordt nu betrokken bij de internationale manier van chrysanten telen en al het andere wat erbij komt kijken als je een ander land bezoekt.

Een mooi initiatief dat ik elk bedrijf kan aanraden. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Kijk maar: eerst de ingang naar de kas, daaronder de uitgang. 


Reacties (2)

Rudi at 02.05.2019

Inderdaad toch weer anders dan ik mij had voorgesteld :)

Martine van der Meer at 07.05.2019

Leuk om te zien!

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Gezonde beloning

De renners van de wielerronde van De Lier wisten waarvoor zij zich uit de naad fietsten, geeft Maurice Wubben op Twitter aan: eeuwige roem...

LinkedIn: Feeding the World

Jong Management Westland zet Westland dagen lang in de spotlights voor ondernemend Nederland met het congres ‘Feeding the World’ op 4, 5 en...