Blog: Administratie

12-04-2021    09:23   |    Christina Buter

Een weblog van Christina Buter. Christina is directeur van FaceClock en schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Saaie titel hé?! Dat is nou juist de essentie van deze blog. Administratie is verschrikkelijk en vooral saai. Soms zou je willen dat je overal een app voor had. En het begint er steeds meer op de lijken dat precies dát gaat gebeuren! Tegenwoordig hoef je zelfs niet meer je pinpas mee te nemen naar de supermarkt. Je kunt door je mobiel tegen het pinapparaat te houden ook betalen.

Op pasnl.nl kun je een veelvoud aan pasjes linken aan één app. Zoals de AH bonuskaart, Air Miles, Kruidvat, Mediamarkt en ga zo maar door.

De technologie van nu maakt het je zo makkelijk dat je met deze app gewoon de barcodes kan scannen die op de klantenkaarten staan. Zo scoor jij aardig wat punten bij alle aankopen. Al gaat het dankzij de lockdown allemaal al online, het is toch fijn om alle klantenkaarten in één app te hebben.

In FaceClock wordt er door onze klanten ook het liefst van de mobiele telefoon gebruik gemaakt.

Het is een uitkomst bij een groot aantal medewerkers omdat een ieder veilig middels zijn eigen mobiel kan in- en uitklokken. Hierdoor ontstaan er geen rijen in de kantine en kan iedereen op zijn gemak nog even koffie drinken en met collega’s kletsen. Ondertussen zien de bedrijfsleiders in app wie er allemaal zijn!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...