Producten Berg Hortimotive nu bij Royal Brinkman

15-10-2019    09:42   |    Goedemorgen

Royal Brinkman heeft het assortiment uitgebreid met logistieke totaaloplossingen door álle onderdelen van Berg Hortimotive toe te voegen aan het assortiment. De totaalleverancier kan met de uitbreiding van Berg Hortimotive op de webshop nog beter voorzien in de toenemende schaarste van arbeid. "En voor nog meer gemak voor de teler: je vindt nu ook onderdelen van deze logistieke totaaloplossingen in de Onderdelenzoeker."

Royal Brinkman zet voortdurend in op gemak voor de klant. De Onderdelenzoeker is een online tool die hier nauw op aansluit: de teler kan binnen slechts 3 stappen een onderdeel vinden voor een machine of installatie. Royal Brinkman is continu bezig met het uitbreiden van de Onderdelenzoeker met passende onderdelen voor machines in de bedekte tuinbouw.

Uitbreiding Berg Hortimotive
Sinds kort vind je nu ook de onderdelen van Berg Hortimotive in de Onderdelenzoeker, en dat is handig! Want zo kun je voor al je logistieke oplossingen, zoals buisrailwagens, oogstwagens en spuitrobots,  heel makkelijk onderdelen vinden en vervangen om (langdurige) stilstand te voorkomen. Naast deze onderdelen vind je ook how-to video’s over hoe het onderhouden van bijvoorbeeld buisrailwagens in zijn werk gaat.

Kijk voor meer informatie op royalbrinkman.nl/onderdelenzoeker


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Nitea is jarig!

Het is feest bij Nitea. Het softwarebedrijf vierde onlangs haar 10-jarige bestaan en daar hoort natuurlijk...

Trouwen in een tuinkas?

Een tuinkas bruiloft, had je daar al eens van gehoord? Het lijkt erop dat de kas al lang niet meer wordt...