Bloemenbureau Holland presenteert nieuwe campagnes

22-10-2018    09:26   |    Goedemorgen

Op dit moment draait de spraakmakende campagne 'We hebben meer bloemen nodig', maar de volgende bloemcampagnes staan alweer in de steigers. Telers en handelaars in de sierteeltsector kunnen op 31 oktober zien welke reclame- en promotiecampagnes Bloembureau Holland voor de komende twee jaar in petto heeft tijdens de Jaarpresentatie 2019-2020.

De reclame- en promotiecampagnes waarmee het Bloemenbureau Holland graag samen met de telers en handelsbedrijven aan de slag gaat, wordt gepresenteerd in het World Horti Center.

Tijdens de bijeenkomst worden de belangrijkste punten uit het nieuwste consumentenonderzoek en nieuwe inzichten over de Groeiplatformen gepresenteerd. Aanmelden kan hier. 


Reacties (1)

marcel jansen 3 weeks ago

Misschien een idee om bij deze strategische en nieuwe creatieve richting de 'Bloemen houden van mensen' belofte weer uit de kast halen. Sluit er prima op aan en is op deze wijze in een klap afgestoft!

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

VIDEO: Timelaps van IFTF

De internationale beurs IFTF in Vijfhuizen is weer achter de rug. De organisatie heeft een leuke timelaps gemaakt. Loop je mee nog een...

Nagenieten van de FHTF

We hebben er weer van genoten, van de Trade Fairs in Aalsmeer en Vijfhuizen. Ontzettend mooie stands en enorm veel leuke mensen gesproken....