BIOtechniekdag komt er weer aan

10-10-2018    10:08   |    Goedemorgen

Voor het derde jaar wordt op 29 november de BIOtechniekdag georganiseerd. Een dag speciaal voor alle biotelers en telers met speciale interesse in biotechniek.

Vorig jaar trok deze dag rond de 700 (bio)telers, daarvan maar liefst uit 7 internationale landen in Europa. De BIOtechniekdag kenmerkt door échte techniek om te bekijken en te beleven. De getoonde techniek wordt door de organisatie kritisch tegen het licht gehouden met betrekking tot noviteitswaarde en waarde voor de biologische (groente)teelt. Het is hiermee niet zozeer een ‘beursdag’ als wel een themadag die de organisatie aan de (biologische) sector aanbied. Naast alle technische innovaties is er  bovendien ook ruim aandacht voor telers om elkaar te ontmoeten deze middag onder genot van eten en drinken tussen de machines.

De derde editie zal naar verwachting nog meer telers uit nog meer landen kunnen verwelkomen, hiermee zal de dag een nóg internationaler karakter krijgen. Hiermee wil de BIOtechniekdag naast innovaties op mechanisatiegebied ook gelegenheid geven om als Nederlandse biotelers colegatelers uit het buitenland te leren kennen. Enerzijds kan hiermee kennis worden uitgewisseld, anderzijds kunnen handelsrelaties worden verkend of verstevigd. Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt. Het enthousiasme vanuit de biologische sector is ook dit jaar weer groot om naar de BIOtechniekdag te komen op 29 november.Ook het enthousiasme van de machineaanbieders is dit jaar weer erg groot, de aanmeldingen open in snel tempo binnen! Diverse merken en bedrijven laten deze middag weer nieuwe innovaties zien, sommige merken en innovaties zijn zelfs speciaal bewaard voor de BIOtechniekdag! Hiermee wordt de BIOtechniekdag steeds meer dé plek waar de nieuwste innovaties voor de biologische teelt te zien zijn! De organisatie is daar met recht trots op!

Op 30 november zijn wederom alle biotelers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek van harte uitgenodigd! Op de vernieuwde website www.biotechniekdag.nl   kunnen telers zich aanmelden voor de dag!

Niet-telers (handelspartijen, toeleveranciers, ketenpartijen, etc..) kunnen de dag bezoeken indien ze ook de BIOtechniekdag financieel mee willen ondersteunen in de vorm van sponsoring. Al diverse bedrijven hebben zich inmiddels als sponsor aangemeld. Met de sponsoring zullen o.a. nieuwe machineontwikkelingen, eigen innovaties en machines zonder verkoopkanaal kunnen worden getoond op de dag. Deze machines zullen in de stand van Delphy te zijn.
Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws