Berg verhoogt werkplezier met ergonomiepakket

Berg verhoogt werkplezier met ergonomiepakket

ACTUEEL HORTI THEMA - Berg Hortimotive brengt een aftermarket ergonomiepakket op de markt voor de populaire buisrailwagen Benomic Star. Het pakket bestaat uit verschillende items die de dagelijkse werkzaamheden op deze buisrailwagen nóg prettiger maken.

Blije en gezonde werknemers, dat wil toch iedere werkgever? René Tebbens, Verkoper Parts bij Berg Hortimotive: "Het werken in de kas is soms best zwaar. Een goed ingericht logistiek systeem van Berg Hortimotive brengt eenvoud en efficiency in de teelthandelingen en stelt de teler in staat het maximale uit zijn werknemers en zijn bedrijfsvoering te halen. De buisrailwagen Benomic Star is hier een goed voorbeeld van. Er rijden wereldwijd duizenden Benomic Star buisrailwagens. Om het werk hierop nóg prettiger te maken, is deze nu eenvoudig uit te breiden met een ergonomiepakket."

Van ergomat tot verkoelende ventilator
Het pakket bestaat uit vier items, die eventueel ook los van elkaar te bestellen zijn. De ergomat stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor minder pijnlijke en vermoeiende voeten. De dubbele USB-poort biedt werknemers puur gemak; een telefoon of andere devices laden terwijl ze aan het werk zijn, zonder stress van een lege batterij. Op warme dagen sluit de medewerker de ventilator op de USB-poort aan. De ventilator is uitgerust met twee standen en biedt werknemers de gewenste verkoeling. Het opbergbakje zorgt ervoor dat alle benodigde spullen binnen handbereik zijn. Daarnaast elimineert en voorkomt het unieke ergonomische ontwerp van de Benomic Star zelf ook veel voorkomende lichamelijke problemen door staande werkzaamheden.

Verkrijgbaar via wereldwijde dealernetwerk
Het aftermarket ergonomiepakket is bestemd voor reeds geleverde Benomic Stars en verkrijgbaar via het (inter)nationale dealernetwerk van Berg Hortimotive. Lees hier meer.


Dit bericht werd al eerder gepubliceerd op Goedemorgen, maar wordt vanwege het actueel horti thema Intern Transport & Logistiek nog een keer onder de aandacht gebracht.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v