Bas Bazuin wint HortiSoccer!

Bas Bazuin wint HortiSoccer!

Bas Bazuin van JW Bazuin heeft HortiSoccer 2021 gewonnen. Vanochtend werd de winnaar live in de uitzending op Paprika Tasty Radio bekendgemaakt.

Bas was uitgenodigd om naar de studio te komen, maar wist vooraf nog niet op welke plaats hij was geëindigd. Dat bleek dus de eerste plaats te zijn, waardoor hij in de studio in Bergschenhoek de episch gevulde HortiCup overhandigd kreeg. Bas bleef zijn grootste concurrent in het voorspellingsspel net voor. De tweede plaats ging daardoor naar René van Dijken van Smit Kwekerijen. René werd tijdens zijn vakantie live in de uitzending gebeld om het goede nieuws te melden. Met zijn tweede plaats heeft hij gebak voor het hele bedrijf gewonnen.

Force Greenhouse Demolition

Overigens maakte Force Greenhouse Demolition in dezelfde uitzending ook de winnaars van de 'vuistenactie' bekend. Wie de juiste hoeveelheid Force-vuisten wist te tellen op de HortiSoccer-poster, kreeg een oranje t-shirt thuisgestuurd. In totaal werden ruim 400 shirts verzonden, zo liet Barry de Bruin weten. Maar deelnemers maakten ook kans op een geheel verzorgde barbecue op de Olsthoorn Ranch. Die prijs gaat naar freesiateler René Lievaart, die eerder dit jaar ruim 1 ha van zijn kas zag instorten door de sneeuwval.

Olympische Spelen
Mede namens hoofdsponsor Force Greenhouse Demolition en online partner Studio 0174 danken alle deelnemers aan HortiSoccer nogmaals voor het meedoen. Volgend jaar tijdens het WK Voetbal zijn er weer nieuwe ronden en nieuwe kansen. Maar let op... want je kunt binnenkort ook voorspellen welke landen de meeste medailles gaan halen tijdens de Olympische Spelen. Hierover snel meer. Houd de nieuwsbrief van Goedemorgen in de gaten!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v