Alle actuele horti thema's op een rij

11-01-2021    10:42   |    Goedemorgen

Ook in 2021 zetten we op Goedemorgen en Paprika Tasty Radio weer mooie onderwerpen in de spotlights. In week 3 beginnen we de serie actuele horti thema's met Robotisering & Sensoring.

Robots en sensoren vinden steeds meer hun weg binnen de glastuinbouw. En door de introductie van verschillende digitale platforms en initiatieven zal die opmars voorlopig nog doorgaan. Want lang niet ieder bedrijfsonderdeel vraagt om mensenhanden en door meer te vertrouwen op sensoren, robots en data kunnen ondernemers hun focus meer en meer verleggen naar andere activiteiten binnen de organisatie.

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op dit gebied en de ervaringen vanuit de praktijk? Houd dan vanaf week 3 de nieuwsbrief van Goedemorgen in de gaten. Elke dag beginnen we met enkele themaberichten. En tussen 9.00 en 11.00 uur hoor je op Paprika Tasty Radio ook verschillende gasten in het kader van het actuele horti thema van die week.

Wil je met jouw bedrijf meewerken aan het actuele horti thema Robotisering & Sensoring? Neem dan contact via jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl en wellicht horen we jou straks live op Paprika Tasty Radio. Bekijk hier de volledige lijst met actuele horti thema's in 2021.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

KAS2030 in 7 video's

Het demonstratieproject KAS2030 heeft in de ruim anderhalf jaar dat er nu geteeld wordt laten zien dat er veel...