Mertens neemt Isidorus over

14-12-2016    11:59   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Per 1 december heeft Mertens BV, tuinbouwtoeleverancier uit Horst, de groothandel- en winkelactiviteiten alsmede de daarbij behorende activa overgenomen van de Coöperatieve Tuinbouwvereniging Isidorus in Someren. Door de overname krijgt Mertens de beschikking over een extra afhaalcentrum/winkel voor de tuinbouw en groensector alsmede voor particulieren in de regio Zuid-Oost Brabant.

De overname van het Somerse bedrijf past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. Met de overname verstevigt Mertens haar positie als tuinbouwtoeleverancier in de provincie Noord-Brabant.

Samenwerking
De samenwerking tussen Mertens en Isidorus dateert al vanaf 1993 toen Isidorus gebruik ging maken van het unieke concept en de knowhow van Mertens. Isidorus heeft besloten haar bedrijfsactiviteiten over te dragen aan Mertens om de continuïteit van haar vestiging te waarborgen. In Mertens heeft zij een betrouwbare en vertrouwde eigenaar gevonden die vanuit een gelijke visie de klant centraal stelt en veel belang hecht aan kwaliteit en service zodat de klanten optimaal bediend zullen blijven.

Toekomst
De vestiging in Someren wordt onder de naam 'Mertens' voortgezet en de medewerkers komen in dienst van Mertens. Voor de klanten brengt dit geen noemenswaardige veranderingen met zich mee. De bedrijfsactiviteiten, het assortiment en de openingstijden blijven ongewijzigd. Alleen zullen de bestellingen niet meer vanuit Someren maar rechtstreeks vanuit het centrale magazijn in Horst geleverd worden.

Over Mertens
Mertens is al 63 jaar een gerenommeerde toeleverancier voor agro, tuin en groen met het hoofdkantoor in Horst en nevenvestigingen in IJsselmuiden en Naaldwijk.  Met een compleet assortiment, deskundig advies en snelle levering met eigen wagenpark en extern vervoer is zij actief in Nederland en Duitsland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

LinkedIn: 116 ha scherm!

Deze week zijn de klimaatschermspecialisten van Ridder gestart met de eerste levering voor een totaal van 116...