Abc westland breidt uit

07-04-2020    11:31   |    Goedemorgen

Hines abc westland breidt in 2020 en 2021 het bedrijventerrein uit met 5,5 hectare. De afgelopen jaren zijn door abc westland diverse kassen aangekocht. Nu de ontsluitingsweg naar dit uitbreidingsgebied gereed is, wordt het gebied klaar gemaakt voor de verkoop.

"Het is hoopvol om te zien dat dit soort ontwikkelingen in deze tijden van de coronacrisis in de AGF branche doorzetten. We zijn ons ervan bewust dat dit niet vanzelfsprekend is. Dit creëert ruimte voor toekomstige groei, letterlijk en figuurlijk", aldus Herwi Rijsdijk, directeur van abc westland.

Het uitbreidingsgebied bevindt zich ten noorden van het bestaande bedrijventerrein. Een deel van de 5,5 hectare is reeds gekocht door S. van Holstein transport en containerverhuur. Zij zullen zich met vijfduizend vierkante meter gaan vestigen op het nieuwe gedeelte van het bedrijventerrein.

De overige vijf hectaren zullen in gedeeltes opgeleverd worden, met tienduizend vierkante meter nog dit jaar en de overige kavels medio 2021. Met deze uitbreiding zal abc westland groeien naar een oppervlak van ruim 60 hectaren. abc westland huisvest er meer dan 100 bedrijven, actief in de agri- en foodsector.

abc westland is het agrologistieke bedrijvenpark in het hart van Westland en is gelegen op steenworp afstand van de Rotterdamse haven en luchthaven Schiphol, waar alle ketenspelers van de agri en food vertegenwoordigd zijn. Met de verkoop van het onroerend goed aan Hines in 2019, faciliteerde abc westland een volgende stap in de ontwikkeling van de bedrijven in de agri- en foodsector.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws